Notting Hill, London

Finstock Road, W10

Full renovation of ground and first floor with side extension and new roof area to an existing family home.

We removed the entire side and rear walls from ground to rafter level and introduced a steel frame structure to take house above. This afforded flexibility to the rear for the new kitchen and family room.

We enclosed on the party wall increasing the entire width of the rear of the building. Introduced lean-to glass roof to maximise light intake along the kitchen area. We also peeled back 2 joists, from the first floor construction and introduced a glass panel above the folding sliding rear doors that allowed much more light to flood in. Polished concrete, walnut veneered bespoke joinery, strategic use of mirrors to subtly enhance the space. Sauna, steam room, bespoke joinery walk-in dressing room, ensuites to first floor and roof office. Full service, design, planning, building control, tender, cost monitor, project management, handover